Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@19:29:04 GMT

بهترين سن ازدواج چگونه محاسبه مي شود؟

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۴۷۲۰۹

خبرگزاري آريا -

 
 

 
يكي از بحث‌هاي داغي كه اين روزها نقل بعضي از محافل شده و نسبت به آن اظهارنظرهاي متفاوتي مي‌شود، محدوده سني ازدواج جوانان است. اين سن براي دخترها 16 تا 18 سال و براي پسرها 19 تا 21 سال ذكر مي‌شود...

 

در حالي که از ديدگاه روان‌شناسي، ازدواج کردن در سنين ياد شده قابل‌تامل است. براي بررسي اين موضوع و نقد اينکه آيا نوجوانان در اين سنين قادر به اداره يک زنگي مستقل هستند يا خير نظرات دكتر سيدعلي احمدي ابهري، روان‌پزشك و استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران را جويا شده‌ايم که مي‌خوانيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!






سوال: آقاي دکتر! آيا تنها با رسيدن به بلوغ جسماني، مي‌توان از عوامل ديگري که در شروع يک زندگي مشترک نقش دارند چشم‌پوشي کرد؟

 

از نظر ما سن ازدواج بايد مبتني بر سه اصل بلوغ جسماني، بلوغ رواني و بلوغ اجتماعي باشد. منظور از بلوغ جسماني دوران توانمندي فرد از نظر توليد مثل است كه براي دختران از حدود سنين 12 تا 14 سالگي و در پسران از حدود 14 تا 16 سالگي شروع مي‌شود. بلوغ رواني، عنواني است كه روان‌پزشكان از آن تحت عنوان رشد شخصيت نام مي‌برند. از لحاظ حقوقي نيز بلوغ رواني با عنوان رشد شناخته مي‌شود. اما اختلافي که ما با حقوقدانان در اين زمينه داريم اين است که حقوقدان‌ها به حداقل كفايت مي‌كنند و معتقدند فقط كافي است فرد توان تشخيص مصالح خود را داشته باشد ولي عقيده روان‌پزشكان و اصولا مكاتب روان‌شناختي بر اين است كه فرد بايد از لحاظ شخصيتي، توانمندي، پختگي و رشد به مرحله‌اي برسد كه نه تنها نسبت به خود شناخت كافي پيدا ‌کند و بتواند مصالح خود را تشخيص بدهد بلكه نسبت به فردي كه در نظر دارد با او ازدواج كند نيز شناخت كافي به‌دست آورد.



سوال: و منظور از بلوغ اجتماعي چيست؟
 

بلوغ اجتماعي به معني توانمندي لازم براي اداره امور خانواده، همسر و فرزندان است. اين امر، مستلزم برآورده‌شدن نيازهاي اقتصادي، بهداشتي،‌ علمي، آموزشي و... براي گذراندن زندگي است تا فرد بتواند با آن، مسكن و حداقل نيازهاي خانواده را تامين كند.

 

سوال: خصوصياتي كه ذكر کرديد معمولا در چه سني به‌دست مي‌آيد؟
 

بستگي به فرد دارد. يك فرد ممكن است در سن 20 سالگي زمينه‌هاي فوق را يكجا و كامل پيدا كند. در حالي كه فردي ديگر در سنين بالاتر هم نتواند به آنها دست يابد. در مورد خانم‌ها هم به همين شكل است. يك دختر جوان ممكن است در سن 14 تا 15 سالگي به رشد كامل جسماني رسيده باشد اما رشد رواني و شخصيتي او کامل نشده و توانايي ايجاد يك رابطه درست با همسر، فرزند، اطرافيان خود و از جمله خانواده جديدي كه با او پيوند مي‌خورد يعني خانواده شوهر را نداشته باشد. در اين صورت تبعات آن نه تنها به فرد و خانواده بلكه به جامعه هم كشيده مي‌شود. جامعه‌اي كه نيازمند افراد فعال، آگاه، پخته و توانمند است. بنابراين ما فقط سن را ملاك اوليه و اصلي براي تشكيل خانواده يا ازدواج قرار نمي‌دهيم.
 

البته به اين نكته هم بايد اشاره كنم كه خرده‌گيري و سخت‌گيري و اينكه افراد فكر كنند ابتدا بايد همه امكانات را فراهم و تمام دوره‌هاي تحصيل را طي كنند، شغل پردرآمدي داشته باشند و بعد ازدواج كنند را تاييد نمي‌كنيم. صحبت ما در مورد حداقل‌هاست. اگر فرد بتواند به توانمندي‌هاي شخصيتي، اجتماعي، اقتصادي و... برسد، مي‌تواند ازدواج كند كه اين اتفاق مي‌تواند در شروع دهه سوم زندگي باشد كه بسيار هم مطلوب است. البته گاهي ممكن است افراد در همان زمان هم آمادگي لازم براي ازدواج را پيدا نكنند و انجام اين کار مهم به سنين و سال‌هاي بعدي موكول شود.

 

سوال: آيا جوانان كشور ما اين قابليت را دارند كه در سنين ذكر شده به اين حد از بلوغ رواني و اجتماعي برسند؟
 

ممكن است براي تعداد كمي از افراد اين اتفاق بيفتد اما طبيعتا اين امر براي اكثريت افراد جامعه محقق نمي‌شود. البته اين تعداد كم نيز وابسته به خانواده‌شان هستند. خانواده اين افراد، معمولا خانواده‌اي تحصيلكرده و هوشمند هستند، خانواده‌هايي كه ازدواج‌‌والدين بر پايه اصول و ازدواج و انتخاب‌شان برنامه‌ريزي شده است و مسير رشد درستي را براي فرزندان‌شان فراهم كرده‌اند.

 

سوال: پس با توجه به گفته‌هاي شما، رسيدن به اين حد از بلوغ در شهر و روستا و با توجه به سطح تحصيلات، فرهنگ و ساير شرايط محيطي در افراد متفاوت است؟


بله دقيقا. براي هر فرد، هر خانواده و هر اجتماع كوچك و بزرگ اين مساله متفاوت است. اما به هر حال ما يك حداقل‌هايي را نياز داريم. علت تاكيد بر انجام مشاوره قبل از ازدواج نيز همين است كه ما ببينيم دو نفري كه مي‌خواهند ازدواج كنند به بلوغ رواني و اجتماعي رسيده‌اند يا خير.

 

سوال: بهتر است تفاوت سني زوجين چقدر باشد؟
 

ما اختلاف سني 5 سال را مطلوب مي‌دانيم. در اين صورت مي‌توانيم بگوييم كه زمينه‌ها به عنوان قدم اول يعني حداقل اختلاف سن شروع مي‌شود. اگر مبنا را فقط سن در نظر بگيريم، مي‌توانيم بگوييم حداقل سن ازدواج در دختران 18 سال و در پسران 5 سال بيشتر يعني 23 سال است البته با حداقل توانمندي‌ها، مهارت‌ها، حرفه و تحصيلات.

 

اگر خانمي از همسرش بزرگ‌تر بود چطور؟
 

اين مساله هم اگر به‌صورت موردي در جامعه وجود داشته باشد و همراه با مشاوره‌هاي لازم، شناخت فردي و شناخت نسبت به فرد مقابل باشد، مشکلي نيست و مي‌توان آن را پذيرفت اما به عنوان يك قانون عام مورد تاييد نيست.
 

سوال: هميشه بحث بر سر فاصله سني زوجين است و كمتر در مورد فاصله سني والدين با فرزندانشان اظهارنظر مي‌شود. نظر شما در اين رابطه چيست؟
 

ازدواج كردن به مفهوم اين نيست كه بلافاصله زوجين بچه‌دار شوند. البته اگر زوج سن بالاتري داشته و پختگي و تجربه داشته باشند، چنانچه بلافاصله بعد از ازدواج بچه‌دار شوند، مشكل چنداني نخواهند داشت. اما جواناني كه با حداقل سنيني كه صحبت كرديم ازدواج مي‌كنند نبايد براي بچه‌دار شدن عجله كنند. شروع زندگي به معناي افزايش تعداد افراد خانواده نيست. شروع زندگي مستلزم زمان‌هايي است كه زندگي مشترك براي يك زوج بسيار جوان‌ معنادار شود و اصطلاحا جا بيفتد. بنابراين پاسخ به اين سوال كه يك دامنه وسيعي را شامل مي‌شود، خيلي آسان نيست. اگر ازدواج در دهه سوم زندگي كه مطلوب‌ترين زمان براي ازدواج است صورت بگيرد و در اين سنين زوج صاحب فرزند شوند فاصله مناسبي بين آنها و فرزندان‌شان ايجاد مي‌شود. به عنوان نمونه براي يك مرد 30 ساله و يك زن 25 ساله بچه‌دار شدن بسيار مناسب است. اما براي زوجي كه در 23 سالگي و 18 سالگي هستند زود است و بايد ابتدا تجربه كسب كنند و بعد صاحب فرزند شوند.

منبع: salamat.ir



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۴۷۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود؟ | نگاهی بر روش‌های قیمت‌گذاری

قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود؟ | نگاهی بر روش‌های قیمت‌گذاری

آیا می‌دانید قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود؟ به نظر شما چه فاکتورهایی در قیمت‌گذاری انواع پنجره‌ها موثر هستند؟ پنجره‌ها هم‌چون سایر اجزای ساختمان، انواع مختلفی دارند. هر یک از مدل‌های پنجره موجود در بازار با استفاده از متریال مخصوص و روش منحصربه‌فردی تولید می‌شوند؛ از این رو نمی‌توانیم یک قیمت واحد برای مدل‌های مختلف آن در نظر بگیریم. به همین علت در ادامه این راهنما با نحوه قیمت‌گذاری پنجره‌های پرطرفداری نظیر آلومینیومی، دوجداره، یو پی وی سی و ترمال بریک آشنا خواهیم شد. با ما همراه باشید.

قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود؟

برای این که بدانیم قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود، لازم است موارد مختلفی را در نظر داشته باشیم. در ادامه، به بررسی نحوه محاسبه قیمت پنجره‌های آلومینیومی، دو جداره، UPVC و ترمال بریک خواهیم پرداخت:

روش‌های محاسبه قیمت انواع پنجره

روش‌های مختلفی برای محاسبه قیمت پنجره‌ها وجود دارد که تا حدودی تخمینی بوده و اکثر برندها از آن‌ها استفاده می‌کنند. البته نباید فراموش کرد که شرکت‌ها و فروشندگان معمولاً برای محاسبه قیمت از نرم‌افزارها کمک می‌گیرند. طبیعتا پس از استعلام قیمت و تصمیم نهایی برای انتخاب پروفیل پنجره، برای انتخاب مدل آن نیز باید بررسی‌های لازم را به عمل بیاورید که کدام مدل مناسب شماست، برای مثال پنجره کشویی آلومینیومی را انتخاب می‌کنید یا پنجره گیوتینی. بدیهی است که مدل پنجره نیز بر قیمت خرید پنجره تاثیرگذار است. سه روش رایج برای تعیین قیمت انواع پنجره‌ها به شرح زیر است:

روش متر مربعی

در این روش میزان و قیمت مصالح مختلف مثل قیمت پروفیل، قیمت شیشه و... بر حسب متر مربع محاسبه شده و پس از محاسبه سود، به مشتری اطلاع داده می‌شود. اصلی‌ترین ایرادی که این روش داشته، پیچیده بودن محاسبات و نوسان شدید قیمت با کوچک‌ترین تغییر در ابعاد پنجره‌ها است؛ از این رو روش متر مربعی در ساختمان‌های معمولی و برای مصالح پرمصرف در بازار کم‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روش متری کلی

روش بعدی برای این که بدانیم قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود، متری (کلی) است. در این روش قیمت مصالح و ساخت پنجره به ازای هر متر حساب شده و پس از افزودن سود، به مشتری اطلاع داده می‌شود. می‌توان گفت که روش متری کلی اصولی‌ترین و بهترین روش برای محاسبه قیمت پنجره‌ها محسوب می‌شود.

روش متری جزء به جزء

در این روش قیمت همه اجزاء برای یک متر حساب شده و پس از به دست آوردنِ جمعِ سود، به صورت جزء به جزء به مشتری اطلاع داده می‌شود. به طور معمول این روش محاسبه قیمت در ساختمان‌های بزرگ و برای شرکت در مناقصه‌ها کاربرد دارد.

عوامل موثر بر قیمت پنجره‌ها

بدون شک اولین پارامتر برای تعیین قیمت هر محصولی، کیفیت و مرغوبیت مواد مصرفی برای ساخت آن است. از جمله عواملی که می‌توانند بر قیمت پنجره‌ها موثر باشند، می‌توان به کیفیت مواد استفاده شده در تولید پروفیل و یراق آلات، طرح و حالت بازشوی پنجره، نوع و روش رنگ‌آمیزی و... اشاره داشت. علاوه بر این، دانستن موارد زیر نیز می‌تواند به ما کمک کند تا بدانیم قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود:

هرچقدر آلیاژ استفاده شده در ساختار پنجره مرغوب‌تر بوده و کیفیت بهتری داشته باشد، قیمت نهایی پنجره افزایش پیدا می‌کند.

نوع و کیفیت یراق آلات مصرف شده در پنجره مثل دستگیره، لولا، غلتک و... نیز بر قیمت نهایی پنجره موثر هستند.

شیشه‌ای که در پنجره استفاه می‌شود نیز بر قیمت نهایی پنجره تأثیر خواهد داشت؛ به عنوان مثال قیمت شیشه‌های دو جداره یا سه جداره در مقایسه با تک جداره بیش‌تر خواهد بود.

پنجره‌ها در انواع مختلف ثابت، کشویی، لولایی و... قابل تولید هستند که هر کدام قیمت متفاوتی دارند.

رنگ‌آمیزی پنجره‌های آلومینیومی با استفاده از دو تکنیک پودری و آنودایز قابل انجام بوده که بر اساس کیفیت اجرای عملیات، قیمت هر روش متفاوت خواهد بود.

هر اندازه ابعاد پنجره بزرگ‌تر باشد، به مواد و نیروی کار بیش‌تری نیاز داشته و به تبع قیمت آن بالاتر می‌رود.

جنس قاب‌های مختلف یو پی وی سی، آلومینیوم و یا چوب برای تولید پنجره‌های دو جداره مورد استفاده قرار می‌گیرند که هر یک قیمت متفاوتی دارند.

می‌توان به منظور بهبود عایق از گاز آرگون یا کریپتون بین شیشه‌ها استفاده کرد که گزینه بهتری در مقایسه با هوا هستند؛ این گاز بر قیمت پنجره می‌افزاید.

پنجره‌هایی که رتبه بالاتری از لحاظ بازدهی انرژی دارند قیمت بیش‌تری خواهند داشت، اما در طولانی‌ مدت موجب صرفه‌جویی در مصرف انرژی و کاهش هزینه‌ها می‌شوند.

لوازم جانبی هم‌چون قفل پنجره، دستگیره‌ها و سایر ویژگی‌های اضافی نیز بر قیمت نهایی پنجره موثر هستند.

نحوه محاسبه قیمت پنجره آلومینیومی معمولی و ترمال بریک

برای دانستن این که قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود و آشنایی با نحوه محاسبه قیمت پنجره آلومینیومی معمولی ، بایستی قیمت پروفیل پنجره آلومینیومی را بر حسب وزن در متر مربع محاسبه کنیم. وزن یک متر مربع پروفیل با در نظر داشتن کیفیت و ضخامت آن تعیین می‌شود. قابل ذکر است که وزن پروفیل به صورت مجزا از وزن یراق و اتصالات، شیشه و... مورد محاسبه قرار خواهد گرفت.

وزن هر متر مربع پنجره آلومینیومی بر حسب نوع آلیاژ پروفیل و ضخامت جداره‌های آن محاسبه خواهد شد. وزن سایر بخش‌های پنجره مثل شیشه، یراق آلات و لاستیک‌های آب‌بندی نیز به صورت مجزا محاسبه می‌شوند. بر مبنای نوع آلیاژ، طرح پروفیل و ضخامت آن، وزن هر متر طول آن تعیین خواهد شد. از این رو، نوع پروفیل، طرح و نوع بازشوی پنجره نقش موثری بر وزن یک متر مربع پنجره آلومینیومی خواهند داشت.

در حالت کلی، پنجره‌های آلومینیومی در دو نمونه معمولی و ترمال بریک تولید می‌شوند که نوع ترمال بریک قیمت بیش‌تری دارد. برای آن که بدانیم قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود، قابل ذکر است که کیفیت اجزا و عایق مورد استفاده از جمله عواملی هستند که بر قیمت پنجره ترمال بریک موثر خواهند بود.

نحوه محاسبه قیمت پنجره دو جداره

در بحث قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود، اکنون نوبت به ارائه توضیحاتی پیرامون پنجره‌های دو جداره می‌رسد. برای تعیین قیمت چنین پنجره‌هایی بایستی در گام اول ارتفاع، عرض و عمق قاب پنجره با دقت اندازه‌گیری شود. سپس، مساحت کل با ضرب ارتفاع در عرض محاسبه شده تا ابعاد پنجره به دست آید. در گام بعدی، بایستی مواد قاب، نوع شیشه، گاز بین شیشه‌ها، طراحی قاب، رتبه‌بندی بهره‌وری انرژی و هزینه نصب پنجره در نظر گرفته شود تا در مجموع بتوان قیمت روز پنجره دو جداره را محاسبه کرد.

نحوه محاسبه قیمت پنجره یو پی وی سی

نحوه قیمت‌گذاری پنجره upvc پیرو بحث قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود، با محاسبه متراژ پنجره شروع خواهد شد. بایستی اندازه عرض و ارتفاع پنجره را به واحد متر تبدیل کرده و بعد مقادیر به دست آمده را با هم ضرب کنید تا متراژ پنجره به دست آید. علاوه بر این، نوع و کیفیت یو پی وی سی نیز حائز اهمیت است. هر اندازه کیفیت upvc بالاتر باشد، به همان نسبت قیمت پنجره یوپی وی سی افزایش پیدا می‌کند. علاوه بر این، اگر پنجره دوجداره یو پی وی سی با لایه لمینت یا رنگ دلخواه شما تولید شود، قیمت آن بیش‌تر خواهد شد.

استعلام قیمت روز انواع پنجره از مراکز خرید معتبر انواع پنجره‌های UPVC، ترمال بریک و دوجداره

برای این که بدانیم قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود، روش‌های مختلفی وجود دارد. روش متر مربعی، متری کلی و جزء به جزء به صورت تخمینی عمل می‌نمایند؛ به همین خاطر اکثر برندها از نرم‌افزارهای محاسبه‌گر قیمت استفاده می‌کنند. به منظور استعلام قیمت دقیق انواع پنجره‌های ترمال بریک، آلومینیومی معمولی، پنجره‌های دو جداره و یو پی وی سی می‌توانید به وب سایت معتبر هلدینگ اخوان نیز مراجعه کنید و با کارشناسان مجموعه تماس حاصل فرمایید تا بهتر راهنمایی شوید.

دیگر خبرها

  • حق پرستاری؛ چراغی که به خانه معلولان رواست
  • سبقت جهانی ازدواج همراهانه از عاشقانه
  • نرخ رشد جمعیت در استان گلستان در وضعیت «بحرانی» قرار دارد
  • این افراد می‌توانند دو بار وام ازدواج بگیرند
  • قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود؟ | نگاهی بر روش‌های قیمت‌گذاری
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • بهترین روش های صافی و احیای مو در سال 2024
  • برای خرید؛ قیمت هر شاخه میلگرد ساده را چگونه محاسبه کنیم؟
  • فعالیت۷۰ مهد قرآنی در مساجد آذربایجان غربی با هدف حمایت از مادران
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند