Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه پیگیر هستیم تا اصلاحات پارامتریک در قانون مدیریت خدمات کشوری پررنگ‌تر دیده شود گفت: با توجه به وضعیتی که صندوق‌ها دارند اصلاحات پارامتریک ضروری است و چاره‌ای جز آن نداریم. آفتاب‌‌نیوز : محمدعلی ابراهیم زاده در گفت‌وگو با ایسنا، درباره زمان انجام اصلاحات پارامتریک در صندوق بازنشستگی کشوری اظهار کرد: اصلاحات پارامتریک در قانون مدیریت خدمات کشوری دیده شده ولی چندان قوی نیست و ما پیگیر هستیم تا آن را قوت ببخشیم و پررنگ کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به وضعیتی که صندوق‌ها دارند این کار ضروری است و چاره‌ دیگری هم نداریم.
وی افزود: ماه گذشته نیز با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس نشستی در همین راستا داشتیم، زیرا اصلاحات پارامتریک اثرات اجتماعی دارد. به عنوان مثال اگر نمی‌توان یک مرتبه سابقه خدمت زنان را ۳۰ سال کرد زیرا برنامه ریزی‌ها بر اساس بازنشستگی ۲۵ سال بوده و این تغییرات مقاومت و واکنش‌هایی خواهد داشت. در سایر موارد هم همینگونه است.
معاون فنی صندوق بازنشستگی کشّوری در پاسخ به اینکه چگونه قرار است اعمال اصلاحات را در قانون مدیریت خدمات کشوری پررنگ کنید؟ عنوان کرد:  ما وضعیت صندوق‌ها را در چند سال آینده به شکل دقیق تبیین می‌کنیم و تبعات عدم اعمال اصلاحات را به تصمیم گیران منتقل می‌کنیم. در دو سه سال اخیر دولت هر ساله بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد تومان علاوه بر اعتبار افزایش حقوق‌ها به منظور ترمیم حقوق بازنشستگان به صندوق‌های بازنشستگی کشوری و لشکری تزریق کرده است.
ابراهیم زاده ادامه داد: در عرض چند سال آینده با توجه به موج بازنشستگی در آموزش و پرورش، یک سوم کل مشترکان ما به جمعیت بازنشستگان اضافه می‌شوند و اعتبارات با این افزایش‌ها جوابگو نیست و ضریب پشتیبانی نیروی شاغل به بازنشسته ما بیش از این کاهش می‌یابد. ما واقعیت را بیان می‌کنیم و تصمیم با مراجع سیاست گذار است.
وی با بیان اینکه اصلاحات پارامتریک هر سه مورد سن، سابقه و فرمول بازنشستگی را در برمی‌گیرد گفت: فرمول بازنشستگی فعلی مستمری را بر اساس معدل دو سال آخر خدمت محاسبه می‌کند. باید کل شاخص‌های تعیین کننده وضعیت بیمه‌ای در چند دهه اخیر ارتقا می‌یافت؛‌ به عنوان مثال سن امید به زندگی بالا رفته و باید سن بازنشستگی افزایش می‌یافت که این اتفاق نیافتاده است.
ابراهیم زاده افزود: نمایندگان مجلس و مجموعه دولت این دلمشغولی را دارند اما هنوز مباحثی پیرامون چگونگی اعمال این اصلاحات و زمان اجرای آن در جریان است و تلاش می‌کنیم این موارد را در قانون مدیریت خدمات کشوری پررنگ کنیم. اگر این اتفاق نیافتد همه متضرر می‌شوند و این مشکل صندوق‌های دیگر هم هست ولی صندوق کشوری چون قدیمی‌ترین صندوق است مشکلاتش بیشتر نمود پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه کارفرمایی مشترکان ما با دولت است گفت: دولت علاوه بر اینکه کارفرمای اختصاصی مشترکان است وظیفه اداره کشور را هم برعهده دارد و لازم است وظایف کارفرمایی‌ از وظایف حمایتی‌اش تفکیک شود. به عنوان مثال صندوق بازنشستگی کشوری صندق بیمه پایه اجباری بوده و بیمه تکمیلی برعهده‌اش نیست.

کد خبر: ۵۳۷۷۰۲ تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۷

منبع: آفتاب

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی کشوری حقوق بازنشستگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۷۹۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدماتی که صندوق صعب‌العلاج به بیماران تالاسمی ارایه می دهد

محمداسماعیل کاملی، به خدمات تحت پوشش بیمه سلامت برای بیماران تالاسمی اشاره کرد و افزود: از پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج نیز برای این بیماران برخی خدمات رایگان بوده که شامل تزریق خون به بیماران تالاسمی، خدمت MRIT۲، هزینه پمپ دفروکسامین، هزینه عمل جراحی اسپلنکتومی کامل یا ناقص، فیلترخون، تزریق دفروکسامین، یکسری از آزمایشات مرتبط با بیماری و عوارض تزریق خون، چند قلم از داروهای تخصصی (برابر فهرست ابلاغی)، هزینه آزمایشات مرحله اول و دوم تشخیص پیش از تولد جنین در زوج‌های تالاسمی مینور است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: با تشکیل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، بیماران دارای تالاسمی نشان دار شده و می‌توانند از مزایای صندوق بهره مند شوند.

وی تاکید کرد: مزایای صندوق شامل آزمایش (۲۶ کد خدمت)، خدمات بستری، پرتو پزشکی، خدمات پزشک، سنجش تراکم استخوان، خدمات روانشناسی، توانبخشی (۴ کد خدمت) و ویزیت (۸ گروه تخصصی) است.

کاملی ادامه داد: در ضمن مبلغ تحت پوشش صندوق به ازای هر بیمار برای خدمات دندانپزشکی در سال ۱۴۰۲ معادل ۸۷ میلیون و ۴۸۰ هزار ریال است که سالانه مبلغی به آن افزوده خواهد شد.

وی اظهار داشت: نکته قابل توجه اینکه بیماران منتسب به نشان تالاسمی می‌توانند با رعایت ضوابطی، از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج با ارائه مدارک و مستندات به ادارات کل استانی و پس از بررسی و طرح و تأیید در کمیته‌های مربوطه بهره مند گردند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • خدماتی که صندوق صعب‌العلاج به بیماران تالاسمی ارایه می دهد
  • خدمات صندوق صعب‌العلاج برای بیماران تالاسمی
  • جزییات تازه‌ترین تغییر سن و شرط بازنشستگی
  • سن بازنشستگی تغییر کرد
  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • تغییر سلیقه‌ای فرمول محاسبه حقوق رانندگان آژانس شهرداری قزوین
  • اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه
  • نظر مجلس درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد
  • همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه سال جاری
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان