Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حامد برکاتی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: حفاظت از سلامت زنان در دوران باروری و ارائه خدمات به آنان در دوران بارداری، زایمان و سلامت زنان بعد از زایمان از جمله وظایف مهم وزارت بهداشت است.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت توصیه ای در مورد بارداری در سنین خیلی پایین یا خیلی بالا ندارد اما هر زنی که در این سنین باردار شود، وزارت بهداشت وظیفه دارد از سلامت او حفاظت و حراست کند صرف نظر از اینکه سن او برای بارداری خیلی کم یا خیلی زیاد باشد  از سوی دیگر برای اینکه نرخ باروری در کشور صحیح تر برآورد شود، نرخ باروری بر مبنای بانوان سنین ۱۰ تا ۵۴ هم محاسبه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: برای محاسبه نرخ باروری در کشور با توجه به اینکه در عمل بارداری های بعد از ۴۹ سال و قبل از ۱۵ سال هم در کشور داریم که گر چه تعداد زیادی نیستند، اما این بارداری ها نیازمند مراقبت ویژه تری است، به همین علت محاسبه میزان باروری کل ، در بازه سنی ۱۰ تا ۵۴ سال هم محاسبه می شود و این به این معنا نیست که وزارت بهداشت بارداری های زیر ۱۵ یا بالای ۴۵ سال را تشویق کند.

برکاتی گفت: وزارت بهداشت برای اینکه بتواند خدمات مناسبی به همه زنان باردار بدهند باید از وضعیت میزان باروری در کشور به طور دقیق مطلع باشد. برای این کار میزان باروری را هم در سنین ۱۰ تا ۵۴ سال و هم در سنین ۱۵ تا ۴۹ سال محاسبه می کند.

مدیر کل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس تاکید کرد: مردم خود تصمیم می گیرند کی ازدواج کنند و کی فرزندآوری داشته باشند. ممکن است کارشناسان وزارت بهداشت توصیه هایی برای بهترین سن ازدواج یا بهترین سن بارداری داشته باشد، اما تصمیم گیری در این زمینه با خود مردم و خانواده هاست.

وی درباره توصیه های وزارت بهداشت برای بارداری گفت: بر اساس استانداردهای سلامت، سن بارداری مناسب برای دختران بعد از طی و کامل شدن سن بلوغ است که معمولا بعد از ۱۶ سالگی است و تا سن ۴۰ سالگی می تواند زمان مناسبی برای بارداری بانوان باشد البته در مورد بارداری های بعد از ۳۵ سالگی نیاز به مراقبت ویژه تری است و یکسری بررسی ها، غربالگری ها و مراقبت های ویژه قبل از بارداری و در زمان آن برای بارداری های بالای ۳۵ سال باید انجام شود.

برکاتی ادامه داد: باز هم تاکید می کنیم، وظیفه وزارت بهداشت مراقبت از بارداری و باروری سالم است و بازه ۱۰ تا ۵۴ سال برای محاسبه میزان باروری کل در کشور و به ویژه برای خدمات رسانی مناسب به زنان بارداری است که در این بازه سنی قرار دارند محاسبه نرخ باروری در بازه ۱۰ تا ۵۴ سال به لحاظ عددی مختصری و در حد صدم درصد از نرخ باروری در بازه سنی ۱۵ تا ۴۹ سال بیشتر است، زیرا عمده باروری زنان ایران بین ۱۵ تا ۴۵ سال است. با توجه به این محاسبه نرخ باروری کل برای سال ۱۳۹۸ اندکی بیش از ۱.۷ است.

برکاتی افزود: وزارت بهداشت برای اینکه بتواند به همه زنان باردار خدمات مراقبتی ارائه کند، باید کل سن باروری را مد نظر داشته باشد. اولویت وزارت بهدشت حفظ سلامت زنان است. ممکن است ارائه خدمات به زنان نیازمند لوازم و اقلامی باشد اگر سن باروری آنان در وزارت بهداشت رسمیت نداشته باشد، نمی توان به آنان خدمات ارائه کرد. زیرا حتما زنانی که در سن کمتر از ۱۶ سالگی باردار می شوند به خدمات مراقبتی خاص نیاز دارند.

وی ادامه داد: در حال حاضر و با توجه به کاهش تعداد تولدها و نرخ باروری کلی مهمترین اقدامی که در همه حوزه ها باید انجام شود، حمایت از جوانان و تسهیل ازدواج و فرزندآوری آنها است.

برچسب‌ها حقوق زنان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری وعده‌هایی که تحقق یافت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حقوق زنان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی حقوق زنان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نرخ باروری وزارت بهداشت برای بارداری میزان باروری بارداری ها باروری کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۶۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۸۴۴ نفر رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شهاب، وزارت بهداشت غزه از آمار جدید شهدا ناشی از حمله‌های رژیم صهیونیستی به غزه خبر داد.

اشغالگران طی ۲۴ ساعت گذشته مرتکب هفت کشتار جدید علیه خانواده ها در غزه شدند.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که که طی ۲۴ ساعت گذشته بر اثر حملات رژیم صهیونیستی به غزه ۵۵ نفر شهید و ۲۰۰ نفر دیگر زخمی و به بیمارستان منتقل شدند.

همچنین وزارت بهداشت غزه بیان کرد که بر اثر حمله‌های رژیم صهیونیستی به غزه تاکنون ۳۴ هزار ۸۴۴ نفر شهید و ۷۸ هزار و ۴۰۴ نفر زخمی شده اند.

وزارت بهداشت غزه تاکید کرد که برخی از شهدا و قربانیان همچنان زیر آوار و در خیابان‌ها بوده و اشغالگران از امدادرسانی به آن‌ها ممانعت می‌کنند.

کد خبر 6100524

دیگر خبرها

  • آمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۸۴۴ نفر رسید
  • بیماری‌های دهان و دندان یکی از شایعترین بیماری‌های غیرواگیر است
  • فعالیت ۸۰۰۰۰ ماما در کشور/ استخدام ۱۵۷۰ ماما در سال گذشته
  • این بیماری شایع‌ترین بیماری بشر است
  • ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی رایگان به بانوان آسیب پذیر در زاهدان
  • فعالیت ۸۰ هزار ماما در کشور/ نقش مؤثر ماماها در جوانی جمعیت
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند